“Bedavadan iltifat dağıtmam”

3 Temmuz 2013 16:08

Vali Memduh Oğuz, İl Emniyet Müdürlüğü’nün Türkiye’ye örnek olacak bir bütünlük gösterdiğini belirtti. Türkiye’nin en kıdemli Valisi olduğunu bildiren Oğuz, “Meslek hayatımın 42. yılı. Bu yüzden bedavadan iltifat dağıtmıyorum.” dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü, bir üst rütbeye terfi eden personelleri için önceki gün tören düzenledi. Törene katılan Vali Memduh Oğuz, Isparta’daki görev süresi boyunca emniyet teşkilatı hakkında bir şikâyet dahi almadığını dile getirdi. Bu konuda emniyet çalışanlarına teşekkür eden Vali Oğuz, “Emniyet teşkilatı Türkiye’ye örnek bir bütünlük gösterdi. Hiçbir problem yaşatmadı” dedi.

BEDAVADAN İLTİFAT DAĞITMAM

Teşkilat personelinin başarıyla hizmet ettiğini dile getiren Vali Oğuz, Isparta Emniyet Müdürlüğü’nün Türkiye’ye örnek olacak bir bütünlük gösterdiğini belirtti. Teşkilat mensuplarını yürekten tebrik ettiğini bildiren Oğuz, “Bendeniz Türkiye’nin en kıdemli Vali’siyim. Meslek hayatım 42 yıl oldu. Valilik hayatım 25 yıl oldu. Sözlerimin ne anlama geldiğini biliyorum. Bedavadan iltifat dağıtmıyorum. Siz bunları hak ettiniz” şeklinde konuştu.

20 PERSONEL TERFİ ETTİ

Öte yandan Vali Memduh Oğuz ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, terfi eden personelin rütbelerini taktı. İl Müdürlüğü’nde 20 personel bir üst rütbeye terfi etti. Terfi töreninin ardından personel ve aileleri düzenlenen kokteylde bir araya geldi.

Bu haber 624 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...