“Milletvekilleri ne iş yapar Allah aşkına biri söylesin?”

6 Temmuz 2013 13:01

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’nın milletvekillerine göndermede bulundu. Milletvekilliği özelliği olmayan insanların bugün Isparta’yı temsil ettiğini ileri süren Başkan Günaydın, “Çok laf ediyorlar ama hiçbir iş yapmıyorlar! İftira, çamur atmayın bari de ben şehrime bir şeyler kazandırayım” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son zamanlarda özellikle iktidar partisi milletvekillerinin hedefinde olan bir isim. Hemen hemen her platformda kendine sataşan, laf atan AKP Milletvekillerinden sıkıldığını belirten Günaydın, “Milletvekilliği özelliği olmayan insanlar şu an Isparta’nın vekilliğini yapıyorlar. Çok laf ediyorlar ama hiçbir iş yapmıyorlar! Elleri boş olunca benimle uğraşıyorlar.

SİZ YAPMIYORSUNUZ BIRAKIN DA BEN YAPAYIM

Bırakın siz yapmıyorsanız bari ben çalışayım ben yapayım. İftira, çamur atmayın da ben bari şehrime bir şeyler kazandırayım. ‘Isparta’ya para gelmiş’ bunu marifetmiş gibi çıkıp sanki onların sayesinde gelmiş gibi kamuoyuna açıklıyorlar. Siz olmasanız da zaten devlet onu Isparta’ya gönderecek. Kimi kandırıyorsunuz siz. Yaptıkları tek şey bu. Hiçbir işleri yok” diye konuştu.

 

Bu haber 733 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...