Balıkçılardan Başkan Özmeral’e ziyaret

8 Temmuz 2013 17:35

S.S. Eğirdir Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ali Yaşar Binatlı ile beraberindeki balıkçılar birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek, Kooperatif binasının tamirat ve güzelleştirilmesine yardımcı oldukları için teşekkür ettiler ve Cumartesi yapılacak sezon açılışına davet ettiler.

Eğirdir Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ali Yaşar Binatlı ve üyeleri, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek Eğirdir’e yapılan belediye hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Balıkçılar, Başkan Özmeral’i Cumartesi günü yapılacak balık av sezonunun resmi açılışına davet ettiler.

Eğirdir Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ali Yaşar Binatlı ve balıkçılar, kaptanlık belgeleri, avcı teskeresi, kooperatif üye kaydı, bindikleri kayığın ruhsatı ve çalışma karnelerinin tam olduğunu söyleyerek, her zaman balıkçıların ve kooperatifin hizmetinde olan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Balıkçılar, “Sağolsun Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral, bizi hiç boş bırakmıyor. Her fırsatta kooperatifimizi ziyaret edip halimizi, hatırımızı soruyor. Ayrıca kooperatifimizin mevcut sıkıntılarına ortak olup çare arıyor. Yapılacak iş ve işlemlerde her zaman bize yardımcı oluyor. Bir dediğimizi iki etmiyor.” dediler. Her biri farklı mahallelerde ikamet eden Balıkçılar, Belediye tarafından yapılan, yol, kaldırım, kilitli parke taşlarının düzenlenmesi, ağaç dikimleri ve diğer hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Özmerel’i tebrik edip, teşekkür ettiler. Eğirdir Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ali Yaşar Binatlı ise, “Başkanımız sağolsun, sadece Belediye Başkanı iken değil, ilçe başkanı iken de devamlı bizi ziyaret eder, bize destek çıkardı. Şimdi Belediye Başkanı oldu, daha çok sahip çıkıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Başkanımızı içimizden biri olarak yani bir balıkçı olarak görüyoruz. Bizler de her zaman bizimle samimi olan Başkanımızın yanındayız.” açıklamasını yaptı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Merkez Balıkçılık Kooperatifi Başkanı Binatlı ve balıkçılara yaptıkları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Eğirdir Gölü’nün yavaş yavaş daha bereketli hale dönüşmeye başlamasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Özmeral, “Eğirdir Gölümüzün bereketli olması balıkçılarımızı sevindirdiği kadar bizleri de çok sevindiriyor” dedi. Balıkçılar, Başkan Özmeral’in samimi davranışlarından dolayı memnuniyetlerini belirterek toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkan Özmeral, kendisini ziyaret eden balıkçılara birer şapka hediye etti ve onlarla birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Bu haber 754 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...