Eğirdir’e Gençlik Merkezi açılıyor

8 Temmuz 2013 17:38

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Yazla Mahallesi’nde Spor Salonu yanında bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı’nın eski tek katlı binası yenilendi.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak Eğirdir Geçlik Merkezi yeni binada gençlerimize hizmet verecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in her zaman yakından desteklerini gördüğünü belirterek, ziyaretlerinden ve görüş alışverişinde bulunmasından dolayı teşekkür etti.

Bir taraftan spor Salonu’nun bakım ve onarımı yapılırken Yaz Spor Okulları da açıldı. Basketbol, voleybol, satranç, jimnastik, futbol, batminton, yelken, tenis, masa tensi kursları açıldı.  400’e yakın5-18 yaş arası çocuk ve gençlere 2 ay kurs verilecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, “Genç, yaşlı demeden tenis kursları da ayrıca veriliyor. Kurslara katılacaklar için Belediye servis aracı koydu. Mahallelerde belli noktalardan çocuklar servis aracıyla solona getirilip götürülüyor. Öğrenciler ve veliler çok memnun. Başkanımızdan büyük destek görüyoruz. Eğirdir’e geldiğim günden bu yana burada yüzde elli başarının bizim yüzde ellisi Belediyenin ve dolayısıyla Başkanımızındır.” dedi.  

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, açılan yaz spor kurslarını ziyaret ederek, öğrencilerle ve velilerle birlikte oldu. Yaz spor okulunda kurs veren hocalara da başarılar dileyen Başkan Özmeral, “Eğirdirimizde güzel gelişmeler olmaya devam ediyor. Belediye olarak spor ve sporcuya desteklerimiz devam ediyor. Bundan sonrada devam edecektir. Ayrıca, Gençlik Merkezi’nin ilçemizde açılmasından dolayı da emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuklarına yaz spor okullarına kayıt ettiren veliler, Belediye’nin ücretsiz servis temin etmesinden dolayı sevinçli olduklarını belirterek, “Başkanım sizden Allah razı olsun. Çocuklarımızın güvenli bir şekilde kurslara gelip gitmesi için servis imkânı sağladınız. Ayrıca ücretsiz olarak bunu yaptınız. Size ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

Başkan Özmeral, “Belediye demek halk demektir. Kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızı daha güzel bir şekilde geleceğe hazırlamak hepimizin vazifesidir. Belediye olarak çocukların gelişmesinde faydalı olabiliyorsak ne mutlu. Siz saygıdeğer halkımız destekliyor, Belediyemiz güçleniyor. Belediyemizin güçlenmesi demek, kaynakların yine halkımıza hizmet olarak dönmesi demektir.” dedi.

Gençlik Merkezi’nin yapımı, bahçe tanzimi sırasında ve diğer faaliyetlerde devamlı işbirliği içerisinde bulunan desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Hasan Bey kardeşimiz vazifeye başladığı günden bu yana personeliyle beraber fedakârca çalışmaktadır. Spor Salonumuzun bütünüyle bakımı yapılmakta ve yanında yeni bir Gençlik Merkezi binası kazandırıldı. Çeşitli spor dallarında kurslar açıldı. Spor Salonu çok maksatlı kullanılmaya başladı. Yüzlerce çocuğumuza, gencimize hizmet veriliyor. Tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Kazanan Eğirdir oluyor” dedi.

 

Bu haber 1321 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...