Eğirdir’de kabiliyetli çocuklar Galatasaray alt yapısının seçmelerine götürülecek

8 Temmuz 2013 18:24

Galatasaray Futbol Akademisi Okulları Isparta Sorumlusu Hakan Çelebioğlu, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret ederek Eğirdir’de 7-16 yaş arası çocukların arasından kabiliyetli olanları belirlemek için performans testi yapacaklarını söyledi.

Galatasaray Futbol Akademisi Okulları Isparta Sorumlusu Hakan Çelebioğlu, Belediye Başkan Özmeral’den saha talebinde bulundu.

Başkan Özmeral, spor ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirterek, “Galatasaray Futbol Akademisi Okulları’nın Eğirdir’imizdeki çocuklarımız arasından kabiliyetli olanları seçecek olması güzel bir fırsattır. Geleceğin yıldızları arasında Eğirdir’den de çocuklarımızı görmek bizleri sevindirecek olmasının yanında saygıdeğer halkımızı da mutlu edecektir. Galatasaray Futbol Akademisi Okulları’nın Eğirdir’de yapacağı ve Sorumlusu Hakan Çelebioğlu ile antrenörlerinin katılacağı seçmeler için Belediyemizin sahaları sonuna kadar açıktır” dedi.

Başkan Özmeral’in sıcak ve samimi davranışları ve Belediye’nin sahalarının herkese açık olduğunu söylemesinden dolayı mutlu olduğunu belirten Galatasaray Futbol Akademisi Okulları Isparta Sorumlusu Hakan Çelebioğlu, “Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral gerçek bir sporcu ve gerçek bir sporcu dostu. Kendisine şahsım, sporcular ve Galatasaray Futbol Akademisi Okulları adına tekrar teşekkür ediyorum. Eğirdir’de yapılacak performans testlerinin ardından kabiliyetli olarak gördüğümüz çocuklarımızı Eylül ayı içerisinde Galatasaray Florya Tesisleri’ne götüreceğiz” dedi.

Galatasaray Futbol Akademisi Okulları performans testleri 14 Temmuz 2013’de yapılacak veli toplantısının ardından 15-16 ve 18 Temmuz 2013 tarihlerinde Eğirdir Belediyesi Spor Tesisleri’nde yapılacak.

 

 

Bu haber 925 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...