ITSO Başkanı Başdeğirmen’den Ramazan Ayı mesajı

9 Temmuz 2013 18:20

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mübarek Ramazan Ayı’nın nimetlerinden bahseden Başdeğirmen, bu ayın her şeyden önce paylaşmanın, sevginin, beraberliğin, kardeşliğin, aynı zamanda nefsi terbiye etmenin ön plana çıktığı ve bütün inananlar için çok özel bir ay olduğunu ifade etti.

ITSO Başkanı Başdeğirmen’in mesajı şöyle:

 “Üç ayların en değerlisi mübarek Ramazan Ayı’nın gelmesinin mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Ramazan ayı, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, yardımlaşma, mutluluk, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan ayı, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir Mübarek bir aydır.

 Toplum olarak, birlik beraberliğe, dayanışma ve kardeşliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bugünlerde dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Bu ay fırsat bilinerek yapılan ibadetler, iftarlar, sahurlar toplumsal kaynaşmamız, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi açısından da büyük önem taşımaktadır.

Toplumumuzun en önemli harcı olan Müslümanlığın bu en güzel günlerini gereği gibi idrak edebilmek her Müslüman’ın en önemli hedeflerinden birisi olmalıdır. Bu mübarek günler vesilesiyle, yoksulları, kimsesizleri ve zorda olanları hatırlamak toplum olabilmenin en önemli göstergelerinden birisidir. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan ayı tüm İslam Alemine, Türk milletine, Isparta halkına ve Odamızın kıymetli üyelerine bolluk, bereket ve huzur getirmesini temenni ederim.” 

Bu haber 628 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...