Günaydın’dan Temizlik İşleri personeline teşekkür

10 Temmuz 2013 18:10

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın hafta sonu Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Günaydın personelle yaklaşık bir saat bir görüşme yaptı. Günaydın, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Günaydın ayrıca şantiye’yi de gezerek incelemelerde bulundu. Şehrin aslanları olarak nitelendirdiği Temizlik İşleri Personeli de Günaydın’ın bu ziyaretinden memnun oldular.

Hafta sonu yapılan bu ziyarete Başkan Yardımcısı Orhan Eren’de eşlik etti. Günaydın, şehrin yaşanılabilir iller arasında ilk sırada olmasında büyük etkisi olan personeli taktirle karşıladığını belirtti.

Günaydın yaptığı açıklamada, “bugün temizlik konusundaki çalışmalarımızı net olarak görmek için bir ziyarette bulundum. Yaptıkları işin ne zorlu bir iş olduğunu ve bu zoru nasıl başardıklarını kendisine bildirmek için buradayız. Temizlik konusunda şehrimizin tamamına hakimiz. Şehrimiz neredeyse günde üç kez temizlik yapılmaktadır. Kafeler caddesinde ise temizlik işlerimiz 24 saat esasına göre çalışmaktadır. Araçlarımız bu arastada ring esasına göre hareket ederek çıkan çöpü hemen temizliyor. Temizlik hizmetlerimize iki yeni araç daha ilave ettik. Bu ilave araçlarımızla artık caddelerimizde yapılan titiz temizliği ara sokaklarımızda da gerçekleştireceğiz. Çöp Deponi Alanında aldığımız ödülü şehrimizin cevre temizliğinde de hak ettiğimize inanıyorum. Yaşanılabilir iller arasında ilk sıralarda yer aldık ama bizim hedefimiz birinci sırada olmaktır. Biliyorsunuz Temizlik İmandan gelir. Aslan yattığı yerden belli olur. Yiğitin yattığı yerden belli olur. İşte Isparta artık bu konuma gelmiştir. Temizlik konusundaki bu artımızı kaybetmeden daha da yükseklere ulaştırmanın hedefi içerisindeyiz” dedi.

 

Bu haber 788 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...