“Esnafımızın yanındayız, gereğini yaparız”

10 Temmuz 2013 18:13

Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek, sitelerinin istek ve taleplerini iletirken, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı, “Her türlü hizmetinizden memnunuz. Gereğini yapıyorsunuz” dedi. Boyacı bugüne kadar sitelerine gösterilen ilgi ve hizmetlerden memnuniyetini dile getirirken, sitelerinde birkaç dükkânın yağışlardan etkilendiğini ve su baskınları yaşadığını dile getirdi. Bu sorunun giderilmesi noktasında talepte bulunan Boyacı ayrıca Migros ile sitelerinin arasındaki yolun da genişletilmesini istedi.

Sorunları inceleteceğini ve yardımcı olunacağını belirten Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, konunun bir an önce çözümü noktasında incelemelerde bulunmak üzere Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne talimat verdi. Günaydın, “Sitenizin altyapısını inceletelim ve eksikliklerini giderelim, asfaltlanması gereken yerleri de asfaltlarız. Bu yıl için Isparta halkına 205 km’lik altyapı ve asfalt sözü verdik. Esnafımızla her zaman birlikteyiz, yardımcı oluruz” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 592 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...