Migros Alışveriş Merkezi Eğirdir’de Mağaza açıyor

10 Temmuz 2013 18:21

Eğirdir’e bir yenilik daha geliyor. Eğirdir’de yaşayan vatandaşlara hizmet verecek Migros Alışveriş Merkezi çok yakında açılacak.

Migros Alışveriş Merkezi Bölge Müdürü Mustafa Uğur ve Isparta Mağazası Müdürü Ender Önder, birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Özmeral’in sıcak ve samimi davranışlarından dolayı mutlu olan Migros Alışveriş Merkezi Bölge Müdürü Mustafa Uğur ve Isparta Mağazası Müdürü Ender Önder, Eğirdir’de mağaza açmaktan ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile tanışmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.  Migros Alışveriş Merkezi Bölge Müdürü Mustafa Uğur Eğirdir’deki mağazalarının300 m2depo ve300 m2zemin satış alanından oluşacağını söyledi.

Migros Alışveriş Merkezi’nin yanında Yapı Kredi Bankası’nın da açılacağını ifade eden Başkan Özmeral, “Eğirdir’imiz her geçen gün hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Yapı Kredi Bankası’nın ve Migros Alışveriş Merkezi’nin Eğirdir’imize gelecek olması Eğirdir’e ayrı bir canlılık getirecektir. Migros Mağazası şimdiden Eğirdir’imize ve saygıdeğer halkımıza hayırlı olsun.” dedi. Ziyaretlerinden dolayı Migros Alışveriş Merkezi Bölge Müdürü Mustafa Uğur ve Isparta Mağazası Müdürü Ender Önder’e teşekkür eden Başkan Özmeral, misafirleri sıcak ve samimi kucaklayışla uğurladı. 

 

Bu haber 851 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...