İl İSRAF Kurulu toplantısı!

12 Temmuz 2013 17:40

1 Ocak-30 Haziran 2013 tarihleri arasında kurumlarca yapılan yatırımların değerlendirildiği ve ikinci altı aylık planın şekillendiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı dün yapıldı. Toplantı öncesi bir ayrıntı ise içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayına yakışmayan bir görüntü oldu. Vilayet sınırları içindeki tüm İlçeler dahil olmak üzere toplantıya katılan herkes özel makam araçlarıyla gelince ortaya gereksiz bir yakıt sarfiyatı çıktı!

Isparta için önem arz eden İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı dün Valilik Toplantı Salonunda yapıldı. Isparta sınırları içindeki tüm amir ve yöneticilerin katıldığı toplantı öncesi Valilik önündeki meydan araçlarla doldu taştı.

GEREKSİZ YAKIT HARCAMASI

Her amir ve yönetici toplantıya kendi makam aracıyla gelince Valilik önündeki meydanda neredeyse araç konulacak yer kalmadı. Bu durumu yoldan geçen vatandaşlar da şaşkınlıkla izledi.

AYNI YERDEN GELENLER TEK ARAÇLA GELSE OLMAZ MI?

Bu görüntü ortaya çıkınca akıllara aynı güzergâhta bulunan yöneticilerin tek araçla gelmeleri konusu gündeme geldi. İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı dolayısıyla da iki kat önem kazanan israf konusuna güzel bir örnek teşkil eder.

DEVLETE YÜK YARI YARIYA AZALMIŞ OLUR

Son olarak toplantıya katılanların aynı güzergah üzerinden tek araçla gelmeleri halinde maliyetin de yarı yarıya azalacağı ve devlete olan yükün de böylelikle hafifleyeceği öngörülüyor.

 

 

 

Bu haber 572 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...