“Seccadeni al da gel!”

13 Temmuz 2013 13:30

Saadet Partisi Isparta İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, Pazar günü Kazlıçeşme Meydanı’nda düzenlenen mitinge katılarak Mısır’daki darbeyi telin edecek.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Zalime karşı mazlumun sesi olan ve batıla karşı her fırsatta Hakk’ı haykırmaktan çekinmeyen Saadet Partisi, Pazar günü Kazlıçeşme Meydanı’nda düzenleyeceği mitingle Mısır’daki darbeyi telin edecek. 400 e yakın STK’nın da destek verdiği mitingde iftarlar açılacak, namazlar kılınacak ve tüm dualar Mısırlı Müslümanlar için olacak.

400 STK DESTEK VERİYOR

Mısır’da seçilmiş İlk Cumhurbaşkanı olan Mursi’ye ve kabineye yapılan askeri darbeye karşı İstanbul’da 100 binlerin katılacağı bir miting düzenleniyor. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı öncülüğünde düzenlenecek olan mitinge 400 e yakın sivil toplum kuruluşu da destek veriyor.

İHVAN’A VE MURSİ’YE SELAM

14 Temmuz Pazar günü Kazlıçeşme meydanında gerçekleştirilecek olan mitinge Türkiye’nin 81 ilinden ve yurtdışından yüz binlerin katılması bekleniyor. Ayrıca Mısırdan İstanbul gelecek olan ihvanı Müslim Genel Sekreteri İbrahim Münir de mitingte bir konuşma yapacak. Konuyla ilgili il binasında basın açıklaması yapan Saadet Partisi İSTANBUL İL BAŞKANI Selman ESMERER “Batıyı protesto etmek için Kazlıçeşme meydanında olacağız 100 binlerin katılacağı bu miting Saadet Partisinin üstünde ve tüm herkesi kapsayacak. Oradan İhvan’a ve Mursi’ye Selam göndereceğiz” dedi.  

Pazar günü İstanbul’a Kazlıçeşme Mitingine katılmak için parti önünden 14 Temmuz Pazar Sabahı “Sabah Namazı” parti binasının çevrelerindeki yakın camilerde kılındıktan sonra hareket edilecek olup gidiş geliş ücreti 80 Tl dir. Bu ücrete dönüş sahur kumanyası dahildir. Gerekli irtibat 0 246 223 41 50 – 0 545 722 33 80  ile gerekli bilgi ve rezarvasyon için yer ayırtabilirsiniz” denildi.

 

 

Bu haber 708 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...