Milli Eğitim’de köklü değişiklik!

13 Temmuz 2013 13:37

Milli Eğitim Bakanlığı İl Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürlerinin rotasyonu ile ilgili yönetmeliği yayınladı. Yönetmeliğe göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde kadrolu olarak görev yapan müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin tamamı rotasyona tabi durumda.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü son açıklanan yönetmelikle birlikte yeniden yapılanacak. Edinilen bilgilere göre Bakanlık kısa süre içinde atama takvimini de yayınlayacak. Atamaların Ramazan Bayramı sonrasında yapılması bekleniyor. Rotasyona tabi İl Milli Eğitim yöneticileri Isparta’nın da bulunduğu eğitim bölgesi ile aynı durumda olan illeri isteyemeyecek. Isparta, bakanlığın belirlediği bölgelere göre şu anda eğitimde 2. bölgede yer alıyor. Buna göre tayin için 1. ile 3 ve daha alt bölgeler istenebilecek.

5 YÖNETİCİ ROTASYONA TABİ

Yönetmeliğe göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Rahmi Ulu, İsmail Aslan, Bahattin Yılmaz, Halil Doğan ve Eşref Özkan tayin istemek zorunda. Öte yandan görevlendirme ile çalışan yöneticiler de kadrolarının bulunduğu okul veya kurumlara dönecek.

 

Bu haber 641 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...