“Madem ufak tefek yarın yap o zaman!”

13 Temmuz 2013 13:39

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın çevre yolunda yaşanan aksaklıklar nedeniyle hükümete yüklenmesi üzerine Vali Memduh Oğuz, “Başkan Bey yapılan işi küçültmek istiyor. Öncelikle yapılan hizmete teşekkür etmek lazım” demişti. MHP İl Başkanı İsa Yalçın da tartışmalara dahil oldu ve “Madem ufak tefek o zaman Vali Bey emekli olmadan yarın bu yolu hizmete açsın” dedi.

Isparta gündemi şu sıralar çevre yolunda yaşanan sorunlarla meşgul oluyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yolun gerektiği gibi yapılmadığını ve sorunların bulunduğunu açıklaması üzerine Vali Memduh Oğuz, bu konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Oğuz, “ “Ufak tefek eksiklikler var sadece o kadar. Yapılan işi küçültmek istiyor. Bence böyle yapmamak lazım. Öncelikle yapılan hizmete teşekkür etmek lazım” dedi.

Bunun üzerine tartışmalara MHP İl Başkanı İsa Yalçın da dahil oldu ve Vali Oğuz’u hedef aldı.

İKTİDAR PARTİSİ 16 BİN KM DUBLE YOL YAPTIK DİYE

DOLAŞIYOR AMA ISPARTA’DA 2 YILDIR2 KMYOLU YAPAMIYOR!

Vali Beyin olayı bu kadar küçültmesine anlam veremediğini ifade eden Yalçın, “O zaman Vali Bey emekli olmadan yarın bu yolu hizmete açsın. Çevre yolunun aydınlatması, yol çalışması ve sanat yapı çalışmalarında Ispartalı olarak üzülüyoruz. Isparta Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalara laf söyleyen insanlar lütfen oraya gidip bir kez daha görsünler. En kısa zamanda tamamlanmasını istiyoruz. İktidar partisi 16 bin km duble yol yaptık diye dolaşıyor ama Isparta’da 2 yıldır2 kmyolu yapamıyor! İddia ediyorum yine yapamayacaklar. Isparta’nın girişinde şu anda kötü reklam oluyoruz. Ispartalı gelen misafirlerine karşı mahcup. Sayın Valimiz diyor ya madem hemen yarın yolu açsınlar!” şeklinde konuştu.

Bu haber 704 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...