Türkiye Emekliler Derneği kongreye hazırlanıyor

4 Eylül 2012 18:33

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesinin 15. olağan seçimli genel kurulu Cumartesi günü yapılacak. Kongre, saat 10.00 da Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, kongre ile ilgili hazırlıkların son aşamaya geldiğini bildirdi.

Yaklaşık 65 bin emeklinin bulunduğu Isparta’da Emekliler Derneği’ne bu sayının sadece 9 bini üye olarak bulunuyor.

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesinin 3 Dönemdir Başkanlığını yapan  Abdülkadir Ersal, yıllardır derneğe üye emeklilere her türlü destek ve yardımda bulunduklarını belirterek, bu destek ve yardımlara devam etmek için Cumartesi günkü kongrede tekrar başkanlığa aday olduğunu söyledi. Şube Başkanı Ersal, şuana kadar kendisinden başka aday çıkmadığını ancak, üyelerin kongre gününe kadar aday olabileceklerini açıkladı.

Cumartesi günü saat 10.00’da Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda yapacakları kongreye tüm emeklileri beklediklerini ifade eden Başkan Ersal;  “Kongremizle ilgili hazırlıklarımızı tamamlama aşamasına getirmiş bulunuyoruz. Kongremizde emeklilerimizin sorunları tartışılacak. Kongremize şubemize kayıtlı 9 bin emeklimizin tamamını bekliyoruz” dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi’nin Cumartesi günü yapılacak genel kuruluna siyasilerin de ilgi göstererek katılması bekleniyor. 

Bu haber 945 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...