Ramazan Çadırından Aynalı Konak geçti

16 Temmuz 2013 15:23

Isparta Belediyesinin her yıl düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen Ramazan özel Eğlence programı Gökçay mesireliğinde devam ediyor. Hergün farklı farklı sanatçılara ev sahipliği yapan Gökçay iki gün üst üste Yalçın Özden Tiyatrosuna ev sahipliği yaptı. Ünlü sanatçı üçüncü gün Direkler Arası konulu programı ile sahne almıştı. Önceki gün de Aynalı Konak ile sahne dedi. Performansından hiç bir şey eksiltmeyen Yalçın Özden vatandaşı yine güldürmesini bildi.

Gökçay Mesireliğinde devam eden Ramazan Çadır Özel Eğlence programının 4. gününe. MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da katıldı.

Program yine önce çocuklarla başladı. Çocuklara ayrılan kısımda çeşitli yarışlar düzenlendi. Yarışmada birinci gelen çocuklara kitap hediye edildi. Çocuklar balon patlatma ve pamuk şeker yeme yarışmasında birbirleri ile kıyasıya mücadele etti. Çocukların yarışmasının ardından sahneye çıkan Yalçın Özden ve ekibi Aynalı Konak adlı eseri sahnelediler. Bazen güldüren bazen de düşündüren sahnelerle program geç saatlere kadar sürdü. Program sonrası vatandaşdan büyük aklın alan Yalçın Özden ve Ekibine Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da tek tek hediye takdiminde bulundu.

 

 

 

Bu haber 891 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...