Okullar yeni eğitim yılına hazırlanıyor

4 Eylül 2012 18:36

İlköğretim ve orta dereceli okullarda yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala okullardaki tadilat çalışmaları devam ediyor. 

Uyum için, okul öncesi ve İlkokul birinci sınıf öğrencileri 10 Eylül 2012 tarihinde okula başlamaya hazırlanırken, okullardaki tadilat çalışmaları da devam ediyor. Gerek Isparta merkezindeki gerekse ilçe, köy ve kasabalardaki çok sayıda okulda tadilat çalışmaları gerçekleştirilirken, çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor. Bilindiği gibi uyum için, okul öncesi ve ilköğretim birinci sınıf öğrencileri 10 Eylül 2012 tarihinde okula başlayacaklar. 2012–2013 eğitim öğretim yılının başlangıcı ise 17 Eylül Pazartesi günü olarak belirlenmişti.

HERŞEY ÖĞRENCİLER İÇİN…

Okulların eğitim-öğretime başlamasına sayılı günlerin kaldığı şu günlerde okullardaki tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tadilat çalışmalarında genellikle badana ve  boya çalışmaları daha çok yoğunlaşırken,  bunun yanı sıra pencere doğramalarının değiştirilmesi vb. çalışmalarda dikkati çekiyor.

Bu arada bazı okullardaki tadilat çalışmaları daha geniş çaplı gerçekleştirilirken, ek derslik ilaveleriyle bazı okullar yeni öğretim yılına hazırlanıyor. Tüm bu çalışmaların öğrencilerin daha iyi bir eğitim-öğretim dönemi geçirmeleri için yapıldığını kaydeden İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat İşleri Şube Müdürü Eşref Özkan,  öğrencilerin tertemiz dersliklerde eğitime başlayacağını bildirdi. 

Bu haber 646 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...