Valilik Personeline ‘Başarı Belgesi’

17 Temmuz 2013 15:00

Vali Memduh Oğuz, yapmış oldukları üstün gayret ve özverili çalışmadan dolayı valilik personelini ‘Başarı Belgesi’ ve ‘Teşekkür Belgesi’ ile ödüllendirdi.

Başarılı personele belgeleri Vali Memduh Oğuz Başkanlığında Vali Yardımcısı Niyazi Can, şube müdürleri ve personelin katılımıyla Valilik Göl Toplantı Salonunda düzenlenen törenle verildi.

Ödül töreninde konuşan Vali Memduh Oğuz, görev yaptığı süre içinde hiçbir personelden şikayet almadığını belirterek, personelin gayretli çalışması ile Isparta’nın kalite ödülü almaya hak kazandığını belirtti.

Vilayet valisi olarak başarıl personeli tebrik ettiğini belirten Vali Oğuz konuşmasına şöyle devam etti; “Yaklaşık 3 yıla yakın birlikte görev yapıyoruz ve bu zaman zarfında sizlerle ilgili olarak vatandaştan hiçbir şikayet gelmemekle beraber bilakis tebrik ve takdir aldınız. Yani vatandaş sizlerin hizmetinden memnun, çok şükür genel bir kamuoyu memnuniyeti var. Dolayısıyla halkı memnun edecek şekilde çalıştığınız için bende silerden memnunum.

Sizlerin başarılı çalışması sonucunda vilayetimiz kalite ödülü almaya hak kazanmıştır. Burada bulunan heyet batılı ölçülerde, yüksek standartta hizmet gerçekleştirdiği için vilayetin kapısında kalite ödülü bayrağı dalgalanıyor. Böyle homojen, birbiriyle uyumlu şekilde hizmet götüren ekip kolay kolay bulunmaz, o bakımdan hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Vali Oğuz’un konuşmasından sonra sırasıyla şube müdürü, şef ve memur kadrosuna başarı belgeleri verildi.

 

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...