GÖL-DER seçimini yaptı

17 Temmuz 2013 15:05

GÖL-DER’in seçimli olağan genel kurulunda güven tazeleyen Hüseyin Kartal, derneğin faaliyetlerini sürdürebilmesi için Eğirdir halkının maddi ve manevi desteklerini bildirdi.

Eğirdir Gölü Çevresini ve Doğasını Koruma Kurtarma Kültürünü Yaşatma Derneği olağan genel kurulu yapıldı. Seçimli genel kurulda mevcut başkan Hüseyin Kartal, güven tazeleyerek, tekrar başkan seçildi.

DESTEK BEKLİYORUZ

Dernek Başkanı Kartal, tekrar başkanlık görevine seçilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, görüşlerini şu ifadelerle aktardı

‘‘Önümüzdeki dönemde tüm üyelerimiz ve tüm Eğirdir halkımızdan derneğimizin faaliyetlerini ve daha aktif çalışabilmemiz için maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. Ve aynı zamanda tüm Eğirdir sınırları içerisinde yaşayan halkımızdan çevre kirliliği ile ilgili bilgileri gerek resimle, gerek diğer belgelerle bize ulaştırmalarını bizimde gerekli incelemeleri yaptıktan sonra ilgili makamlara bildirmemiz için bizlere yardımcı olmalarını rica ediyoruz. Bu anlamda dernek faaliyetlerine destek veren tüm yönetim ve üyelerimize teşekkür ederim’ dedi.

DERNEK YÖNETİMİ

Derneğin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Alim Nalça, Mahmut Dürüs, Osman Çınar, Nadir Tığ.

 

Bu haber 677 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...