“Daha büyük sorunlarla karşılaşılabilirdi”

23 Temmuz 2013 15:25

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, birinci etap asfaltı tamamlanan Kolçelik Kavşağı-Otogar Kavşağı arasındaki çalışmaları inceledi. Çalışmalarda birinci bölümün bittiğini ve caddede yağmur suyu ızgara çalışmaları ile kaldırım çalışmalarının yapıldığını dile getirdi.

Kendisinin altyapı dedikçe bunun çeşitli çevrelerce istismar edilmeye çalışıldığını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son yağan yağışlar sonrasında yaşanan su baskınları ve karşılığında belediye olarak yapmış oldukları çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

Şayet altyapı yapılmasaydı son yağmurlarla binin üzerinde bir evin su baskınına maruz kalabileceğini ifade eden Başkan Günaydın, üç günde, şehrin üç ayrı bölgesinde yağan yağışlar üzerinden siyaset yapmaya çalışanların bulunduğunu belirtti. Başkan Günaydın, “Altyapı ile alay edenler var. 1 saatte 40 litrenin üzerinde bir yağış oldu. Bu yağış bize eksikliklerimizi de görmemize vesile oldu. Kışın yapmış olduğumuz bypassın önemi bir kez daha ortaya çıktı. Onlar da yapılmasaydı daha büyük sorunlarla karşılaşılabilirdi” dedi.

İktidara mensup bir milletvekilinin ise selden ve asfalttan medet umduğunu belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Altyapıyı istismar etmek isteyen insanlarımız da var. Eğer bu altyapı yapılmasaydı, 3 günde ayrı ayrı daha ağır hasarlar yaşanabilir, binlerce evi su basabilirdi. Ancak altyapı ile alay etmek isteyenler var. Bunu bilmeyen, anlamayan kişiler bunu fırsat bilip bize laf söylemeye kalkıyor. Bir milletvekili ‘asfaltları patladı’ diyor. Bu milletvekili ne yapmak istiyor biliyor musunuz? Bunlar sel felaketinden, selden kütük kapanlardır. Böyle durumlarda kütükçü olmasınlar” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 592 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...