Lösev Vakfı yöneticileri iftar verdi

23 Temmuz 2013 15:31

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın bir günde iki iftara katıldı. Günaydın önce Belediye adına Lösev Vakfı yöneticileri ve Lösevli hastalar’a verilen iftar yemeğine, daha sonra da davet edildiği Özel Halk Otobüsü derneğinin iftarına katıldı.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kendisini davet eden hiçbir kurum ve kuruluşu üzmeyerek kendisine gelen davetlere katılmaya büyük bir özen gösteriyor. Herkesin gönlünü almak ve kalp kırmamak için de yoğun bir tempo ile çalışmak zorunda kalıyor. Neredeyse 24 saatini belediyeye ayırıyor. Bu yoğun tempo içerisinde Ramazan ayı münasebeti ile verilen iftarlara da katılmayı ihmal etmiyor. Günaydın hem kendisi belediye adına iftar açtırırken, hemde kendisine yapılan davetlere katılmak için gayret gösteriyor. İşte bunlardan bir tanesi de önceki gün gerçekleşti. Belediye adına verilen iftar yemeği ile kendisinin davet edildiği iftar yemeği aynı güne çakışınca Günaydın iki iftara da katılmak zorunda kaldı. Günaydın önce ev sahibi olduğu Lösev yöneticileri ve aileleri ile Belediye Yemekhanesinde verilen iftara eşlik etti. Lösev yöneticileri bu davetten memnun olduklarını ifade ederek Günaydın’a kendi ürettikleri el işi ürünlerinden hediye ettiler.

Günaydın daha sonra Lösev yöneticilerinden izin isteyerek davetli olduğu Özel Halk Otobüsleri derneğinin vermiş olduğu iftara katıldı. Günaydın’ı Dernek Başkanı Mehmet Yavuz kapıda karşıladı. Günaydın, halk otobüsü şoförlerinin de ramazan ayını kutlayarak kendisine ayrılan masaya geçti.

 

 

Bu haber 665 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...