Çadır’da Reşit Muhtar Konseri

23 Temmuz 2013 15:31

Geleneksel Ramazan Çadırı Özel Eğlence Programının 11. Günü Reşit Muhtar sahne aldı. Reşit Muhtar İlahi, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinden sevilen parçalar ile halkın karşısına çıktı.

Isparta Belediyesi Geleneksel Ramazan Çadır programı yine hergün olduğu gibi önce çocuklarla başladı. Çocuklar arası yapılan yarışmalar çocuklar arasında oldukça fazla ilgi görüyor. Bu programla çocuklar hem eğleniyor hem de ramazanın tadına varıyorlar. Adora organizasyon tarafından gerçekleştirilen sandalye kapmaca, balon patlatmaca ve el ve kaşık kullanmadan mısır yeme yarışmaları herkesin yüzünde bir gülümseme oluşturuyor. Özellikle aileler çocukları yarışırken başka bir heyecan içerisine giriyor, sanki kendileri yarışır gibi çocuklarını destekliyorlar. Bir saatlik çocuk programından sonra sahne gerçek sahibine teslim ediliyor.

Isparta Belediyesi hergün farklı bir programla halkın karşısına çıkmaya devam ediyor. Ramazan programının 11. Günü Reşit Muhtar’a emanet edilmişti. Reşit Muhtar’da kendisine verilen bu emaneti gerçekten korudu ve halkı söylediği ilahi, Sanat Müziği ve Halk müziklerinden oluşan parçalar ile coşturmasını bildi. Muhtar’ın söylediği ilahilerle duygu yüklü anlar yaşarken, Karadeniz ve Türkiyem Marşları ile göğsümüz kabardı.

 

Bu haber 739 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...