Çadırdan Arif Nazım geçti

23 Temmuz 2013 15:32

Isparta Belediyesi geleneksel Ramazan ayı özel eğlence programı her gün bir başka renkli geçmeye devam ediyor. Çadır’ın 12. Gününe Özgün Müzik Sanatçısı Arif Nazım damgasını vurdu. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği program her dakikası ile coşkulu geçti.  Arif Nazım Konserini, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Eşi Dilek Günaydın, ve çok sayıda davetli katıldı.

Program yine her gece olduğu gibi önce çocuklara ayrıldı. Çocukların bu yarışmaya ilgisi her geçen gün artarak devam ediyor. Perde oyunu hacıvat ve karagöz çocukların ilgi alanında da en başı çekiyor. Çocuklara ayrılan bir saatlik süre sonrasında sahne gerçek sahibine teslim ediliyor. 

Özgün Müzik Sanatçısı Arif Nazım’dan önce çıkan folklor ekibi de gerçekten herkesi büyüledi. 7 renk 7 bölge gurubu yaptığı folklor gösterisi herkesi hayran bıraktı. İsminden de anlaşılacağı gibi grup gösterisini yaparken tüm bölge gösterilerinden kesitler oluşturarak hazırladığı gösterisini sundu.

Folklor gösterisinin ardından sunucunun sahneye anons ettiği Arif Nazım ile sanki Gökçay yıkıldı. Büyük bir alkış tufanı ile sahne alan Nazım önce dünya ülkeleri arasında zulme uğrayan Müslüman halk, devlet ve topluluklar için birkaç ağıt söyledi. Bu söylenen ağıtlar ile izleyiciler kendisini sanki o ülkede zulüm görenlerin yanında gibi oldular. Akif Nazım söylediği şarkılarla tüm halkı gece geç saatlere kadar coşturmasını bildi. Arif Nazım’a hediyesini Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın verirken, MHP İl Başkanı İsa Yalçın’da saz gurubuna hediyelerini takdim etti.  

Bu haber 643 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...