Çadır programı yarı oldu

24 Temmuz 2013 15:51

Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Ramazan Ayı Özel Eğlence programı ilk yarısını tamamladı. Ramazan ayı münasebeti ile her gün farklı bir etkinlikle Gökçay’da halkın karşısına çıkan belediye bugüne kadar düzenlediği programlarının tamamını eksiksiz ve hatasız olarak tamamladı. Ramazan ayı için yapmış olduğu bu organizasyondan ve uygulanan zamandan halkta oldukça memnun gözüküyor.

Vatandaş seçilen mekânın da oldukça hassas seçilmiş olduğunu yeşillikler arasında trafik ve gürültü kirliliğinin de en az olduğu noktada olması çocukların da taşıt trafiğinden uzak gönül rahatlığı ile dolaşabilecekleri bir mekânda olmasından memnun.

 Ramazan Ayı özel eğlence programının 14. Gününde ipekyolu animasyon ve hemşerimiz Avusturya’da görev yapan ilahi sanatçısı K. Faruk Altınkurt sahne aldı. İpekyolu animasyon grubu sahne almadan önce perde oyunu Hacivat ve Karagöz sahne aldı. Animasyon gurubu da yine çocuklara yönelik farklı yarışma ve eğlenceler düzenledi. Çocuklar yarışmada birinci gelmenin heyecanını yaşadılar. Animasyon grubunun programını tamamlamasından sonra K. Faruk Altınkurt sevilen ilahi ve ezgilerle halka konser verdi. Altınkurt ayrıca vatandaştan gelen istekleri de geri çevirmeyerek onların isteklerini de yerine getirdi.

 

 

Bu haber 685 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...