“Her zaman bir arada olacağız”

24 Temmuz 2013 15:53

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. İade-i ziyarette Isparta’nın sorunları, çözüm yolları ve yapılan yatırımlar ele alındı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a işlerinde kolaylıklar dileyen ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Şehrimizde birlikte birçok iş yapmamız gerektiğini biliyoruz. Tek başımıza olmamız mümkün değil. Sizlerle ve diğer kurumlarla her zaman bir arada olacağız” dedi.

ITSO olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a bilgiler veren Başdeğirmen, okul yerini çözmek için çalışmalara devam ettiklerini, TOBB’a yer bildireceklerini ve ardından proje çalışmasına geçileceğini kaydetti. Başdeğirmen ayrıca Batıkent Mahallesi’nde yapımı devam eden Gökkubbe Fuar Alanı’na da değinerek, “Fuar alanı bizim en çok ilgilendiğimiz konulardan birisi. Fuar alanının bir an evvel bitirilip faaliyete geçmesini bekliyoruz” şeklinde konuşurken, iki ayda bir şehirdeki tüm kurumlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmak istedikleri temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, bağlılık ve birlikteliğin güzelliği sağlayacağını ve hizmet akışını hızlandıracağını söyledi. ITSO tarafından meslek kazandırmaya yönelik kurulacak olan okuldan dolayı duyduğu mutluluğu da belirten Günaydın, okula verdiği önemden bahsederek, belediye olarak bir önceki döneminde de 16 alanın okul alanı olarak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verildiğini kaydetti.

Türk Milleti için eğitimin çok önemli olduğunu dile getiren Günaydın, okul konusunda da ITSO ile birlikte olduğunu anlattı. Okul yeri ile ilgili olarak da çalışacaklarını ve üzerlerine düşeni anında yapacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Şehrimize ve ülkemize okul kazandırmak çok önemi. Eğitim çok önemli, bunun yanı sıra istihdama da şehrimizin çok ihtiyacı var. Şehrimize lokomotifler lazım, niyet ve ilk adım çok önemli” şeklinde konuştu.

Bu ziyaretin iade-i ziyarette kalmaması gerektiğini, karşılıklı ziyaretlerin sıklaştırılmasını da isteyen Başkan Günaydın, “ITSO, ITB ve diğer STK’larla birleşerek, fizibiliteleri en iyi şekilde yapılmış çalışmalarda belediye olarak bende varım ve her türlü desteğe hazırım” diye konuştu.

Bu haber 567 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...