Turizmde dil becerilerinin geliştirilmesi projesi başlatıldı

24 Temmuz 2013 15:54

Süleyman Demirel Üniversite Fen Edebiyat Fakültesi tarafından yürütülen "Turizm Sektörü Çalışanlarının Dil Becerilerinin Geliştirilmesi" başlıklı projesi kapsamında 22 Temmuz -30 Ağustos 2013 tarihleri arasında Almanya'nın Erfurt şehrinde uygulamalı dil eğitimi verilecek.

2011-1-TR-1-LEO05-27985  LEONARDO DA VINCI

YENİLİK TRANSFERİ (IMLIT) PROJESİ

Proje adı:AB Çerçevesinde Turizm Sektöründe Dil Becerilerinin Geliştirilmesi.

Mesleki Almanca Eğitimi Programı  Erfurt - Almanya 22 Temmuz – 30 Ağustos 2013

Türkiye’de yürütülen yoğun bir dil eğitim programı sonrasında teorik ve uygulamalı dil becerilerini geliştiren SDÜ Isparta  Meslek Yüksekokulundan 15 öğrenci, Almanya’nın Erfurt şehrine yerinde mesleki dil eğitimi  almak için geldi.

22 Temmuz - 30 Ağustos 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan eğitim programı çerçevesinde öğrenciler, projenin ortaklarından olan IIK Institut fur Interkulturelle Kommunikation e.V. eğitim kurumunda günde dört saat olmak üzere haftada 20 saat  uzman Alman eğitmenlerden mesleki ve genel Almanca eğitim alacaktır.

Bu eğitimlere ek olarak, Weimar, Jena, Dresden Und Leipzig şehirlerine düzenlenecek olan eğitim ve  kültür gezileri ile öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişmelerine katkı sağlanacaktır.

Eğitim programı sonunda tüm öğrencilere katılım belgesi verilecek olup, kursta başarılı olan öğrenciler de , Europass dil belgesi verilecektir.

Yerinde eğitim faaliyeti, proje koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet UYSAL’ın yönetiminde gerçekleştirilmektedir.

 

Bu haber 567 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...