Davrazkent asfaltlanıyor

25 Temmuz 2013 15:37

Isparta Belediyesi, Vatan Mahallesi’nde kurulan yeni yaşam alanlarından birisi haline gelen Davrazkent Sitelerinin sokaklarını ve bağlantılı ulaşım yollarını asfaltladı.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce bölgede bir süre önce altyapı ve kaldırım çalışmaları başlatılmıştı. Bölgede Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce altyapı çalışmaları geçen günlerde tamamlandı. Altyapının ardından site çevresinde bulunan yolların kaldırımlarında çalışmalar başlatıldı. Kaldırım çalışmalarının da tamamlanmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü sokakları asfaltlamaya başladı. Şu ana kadar büyük bölümü tamamlanan Davrazkent’in sokaklarındaki çalışmalar bu hafta tamamlanacak.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehri bir bütün olarak gördüklerini ve buna göre planlama yaptıklarını dile getirdi. Başkan Günaydın bölgedeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bugünde asfaltının yapıldığını belirterek, çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

Bu haber 595 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...