YEKSAV Başkanı Güleryüz’den Başkan Özmeral’e ziyaret

26 Temmuz 2013 15:16

Eğirdir Yeşilada Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (YEKSAV) Başkanı Ethem Güleryüz, İstanbul’dan gelip, Yeşilada’daki değişiklikleri görünce Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

YEKAV Başkanı Güleryüz, Başkan Özmeral’in azimli, kararlı ve severek çalışma yaptığını belirterek, “Yeşilada’mız gerçekten Belediye hizmetlerinden bir hayli nasibini almış bulunuyor. Sokaklarımız, yollarımız, meydanlarımız ortaya çıkarılmış. Yollara döşenen taşlar ayrı bir güzellik, ayrı bir rahatlık getirmiş. Vakfımızın faaliyet ve hizmetlerinde de Belediye Başkanımız her zaman bizlerle birlikte oluyor. Desteklerini karşılıksız veriyor. Belediye’ye kendi evimiz gibi rahatlıkla giriyoruz. Başkanımızın ileride daha güzel hizmetler vereceğinden hiç şüphemiz yok. Biz, Başkanımızı seviyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. 17 Ağustos Cumartesi Günü Vakfımızın yapacağı Pişi Günü için Belediye Başkanımızla görüş alışverişinde bulunduk ve davet ettik.” dedi.

Başkan Özmeral, YEKSAV Başkanı Güleryüz’ün teşekkür ziyaretinden duyduğu memnuniyetini belirterek, “YEKSAV olarak sizler de güzel hizmetler veriyorsunuz. Sizlerin şahsıma teşekkür etmek üzere yaptığınız bu ziyaretler bizi fazlasıyla memnun ediyor. Biz vazifemizi yerine getirmeye çalışıyoruz, ancak, bu gibi teşekkürler, bizim daha çok çalışmamıza vesile oluyor. Asıl ben sizlere teşekkür ediyorum. Allah, hepinizi korusun, güç kuvvet versin. Hep birlikte daha çok çalışalım” dedi.

 

Bu haber 825 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...