Sosyoloji Bölümünün Engellilere yönelik projesi kabul edildi

26 Temmuz 2013 15:21

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü tarafından Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında engellilere yönelik hazırlanan “LP- New Resources for Our Community” başlıklı proje kabul edildi.

Grundtvig Öğrenme Ortaklıkları projeleri kapsamında bir ilkin daha gerçekleştiği proje Romanya, Bulgaristan, Kıbrıs ve Türkiye ortaklığında yürütülecek.

İki yıl sürecek olan ve Isparta’da yaşayan engelli yetişkinlerin topluma katılımı sağlanmayı amaçlayan projenin Türkiye-Isparta süreci koordinatörlüğünü SDÜ Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Songül Sallan Gül yapacak.

Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Songül Sallan Gül, Yrd. Doç. Dr. H. Eylem Kaya, Doç. Dr. Ümit Akça, Yrd. Doç. Dr. Bülent Şen ve Arş. Gör. Dr. Ayşe Alican ile Kamu Yönetimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Gül’ün yer aldığı proje kapsamında, SDÜ Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi, Isparta Valiliği Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkeziyle işbirliği içerisinde çalışmalar gerçekleştirilecek.

Bu haber 579 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...