Kaymakamlardan Vali Oğuz’a veda ziyareti

26 Temmuz 2013 15:24

Yeni kararname ile atamaları başka illere gerçekleşen Atabey Kaymakamı Sedat İnci ve Sütçüler Kaymakamı Ahmet Başbaydar Vali Memduh Oğuz’a veda ziyaretinde bulundular.

Bitlis-Hizan İlçesine tayini çıkan Atabey Kaymakamı Sedat İnci ve Çankırı-Bayramören İlçesine tayini çıkan Sütçüler Kaymakamı Ahmet Başbaydar, Vali Oğuz’un emrinde çalışmaktan dolayı memnun olduklarını ve kendisinin engin tecrübelerinden faydalandıklarını belirterek verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Kaymakamlara yeni görevlerinde başarılar dileyen Vali Memduh Oğuz ise, mülki idarenin aynı zamanda çok büyük bir okul olduğunu belirterek; “Kaymakamlarımız burada gayretli çalışmalarda bulundular. Ben her iki kardeşimizden, meslektaşımızdan buradaki görev süreleri içerisinde çok memnun kaldım. Burada halkımıza en iyi şekilde hizmet ettiler, kendilerine teşekkür ediyorum.   

Gittikleri yerde de aynı çaba ve gayretin içinde olacaklarına inanıyorum. İnşallah bu okulda basamakları başarıyla çıkarak daha büyük makamlarda daha büyük hizmetleri devletimize ve milletimize verirler. Tekrar yeni görevleri hayırlı olsun” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

            

Bu haber 593 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...