Özel İdare personeli iftar yemeğinde buluştu

26 Temmuz 2013 15:25

Isparta il Özel İdaresi personeli mübarek Ramazan ayının bereketli sofrasında Vali Yardımcısı Niyazi Can, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım ve şube müdürlerinin katılımıyla oruçlarını birlikte açmanın huzur ve mutluluğunu yaşadılar.

Yol-İş Sendikası tarafından Böcüzade Parkında organize edilen iftar yemeğine katılan 230 çalışan aynı sofrada iftarlarını açarken sohbet etme imkanı da buldular.

İftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yol-İş Sendikası Antalya 2 Nolu Şube Genel Sekreteri Adnan Kocabaş; “Bildiğiniz gibi bizim çalışma sahamız daha çok kırsal kesimde olmakta. Mübarek Ramazan ayında sıcak günlerde toz-toprak demeden kırsal kesime, köylümüze alt yapı olarak en iyi hizmeti götürme çabası içerisindeyiz. Isparta’nın her bir köşesinde çalışan arkadaşlarımızı iftar sofrası etrafında buluşturarak hem dayanışma ve kaynaşmayı arttırmak hem de birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşamak istedik. Sağ olsunlar sayın vali yardımcımız, genel sekreterimiz ve şube müdürlerimiz bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar.

İftar sofrasının hazırlanmasında emeği geçenlere ve katılanlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah seneye yine birlikte oluruz” dedi.

 

Bu haber 664 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...