“AKP Burdur Milletvekili Bayram Özçelik tek başına Burdur’u Isparta’nın önüne taşıyor”

27 Temmuz 2013 13:34

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son dönemde AKP Milletvekili Recep Özel’in kendine yönelik suçlamaları haksız bulduğunu söyledi. Özel’in bu tavrından dolayı oldukça kızgın olduğunu belirten Başkan Günaydın, “Boş yere konuşacağına AKP Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’i örnek alsın. Tek başına Burdur’u Isparta’nın önüne taşıyor” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şu sıralar oldukça gergin. Özellikle sel felaketinin ardından şahsına yapılan suçlamalar ve iddialar yüzünden oldukça sinirli olduğunu bildiren Günaydın, AKP Milletvekili Recep Özel’e yüklendi.

KONUŞMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYOR!

Özel’in Isparta’ya hiçbir katkısının bulunmadığını, milletvekilliğini sağa sola çamur atmak zannettiğini ileri süren Günaydın, komşumuz Burdur’u gündemine aldı. AKP Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in tek başına Burdur’u uçurduğunu belirten Günaydın, “Bizimkiler ise ne yapıyor? Isparta’ya hiçbir katkıları olmadığı gibi gelebilecek yatırımları da alamıyorlar. Bayram beyi örnek almalılar. Elinden su içsinler. Tek başına Burdur için mücadele veriyor ve bunu en iyi şekilde başarıyor” dedi.

EN ACISI DA ISPARTA İÇİN DE MÜCADELE VERMELERİ

Bunun yanından Burdur’un diğer milletvekillerinin de Isparta için mücadele verdiğini ileri süren Günaydın, “Geçtiğimiz günlerde CHP Burdur Milletvekili Kerim Özkan Bey buraya geldi ve acı bir şey dedi. ‘Mecliste Isparta’nın haklarını yine biz savunuyoruz. Recep Özel hiçbir şey yapmıyor’ demişti. Bunları söyleyen muhalefet milletvekili. Sanırım Isparta’nın neden yerinde saydığının en büyük özeti bu olsa gerek” diye konuştu.

RAMAZAN EN ÇOK BAŞKAN GÜNAYDIN’A YARADI

Öte yandan Ramazan ayı dolayısıyla her gün bir camiye giderek teravih namazı kıldığını ve cami çıkışında da mahalle halkıyla sohbet toplantıları düzenlediğini bildiren Günaydın, “Ramazan ayı dolayısıyla camilerimizi ziyaret ediyor ve halkımızın istek ve şikâyetlerini alıyorum. İyi ki böyle yapıyorum. Çünkü yaptığım yanlışları düzeltme ve halkın yeni isteklerini not alıyorum. Büyük bir istek gelmedi şu ana kadar. Genelde yollar üzerinden ve altyapıya yönelik istek ve sorunlar geliyor. Ben de bir yandan yeni projelerimi de halka soruyorum ve tepkilerini ölçüyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 832 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...