Başkan Özmeral Satranç Kursu gören çocukları ziyaret etti

29 Temmuz 2013 15:22

Eğirdir Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü’nün yaz aylarında çeşitli spor dallarında açtığı kurslardan biri olan satranca iştirak eden çocuklar, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i görünce heyecanlandılar.

Belediye Başkanı Özmeral, satranç kursu alan öğrencilerle tanışarak hemen oyuna katıldı. Bu durum öğrenciler ve kurs hocasını çok sevindirdi.

Öğrencilerin satranç oynamayı kavramış olmalarından çok memnun kaldığını belirten Başkan Özmeral, zekâ oyunu olan satrancın Eğirdir’de geliştirilmesi için yeni satranç takımları temin edeceği sözünü verdi.

Kendisinin satranç oynamayı çok sevdiğini ifade eden Başkan Özmeral, “Satranç oynayanların sayısının artması, satrancın yaygınlaştırılması için her türlü desteğe hazırım” dedi.

İlçe spor Müdürü Hasan Gençer, Başkan Özmeral’e spor salonuna sık sık ziyaretlerinden, kursa katılan çocuklarla, gençlerle ve velilerle yakından ilgilenmesinden dolayı kutluyorum. Başkanımızda voleybol deseniz var, basketbol, futbol, dağcılık, izcilik, bisiklet binme, yüzme, masa tenisi, satranç oynama. Bunların yanında çocukla çocuk, gençlerle genç, yaşlılarla da beraber oluyorsunuz. Yaşınıza göre çok iş yapıyorsunuz. Spora ve sporculara verdiğiniz desteklerden dolayı size çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun” dedi.

 

 

Bu haber 893 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...