İpekyolu güldürdü, Altınkurt düşündürdü

30 Temmuz 2013 15:21

Isparta Belediyesi Geleneksel Ramazan ayı özel eğlence programı 18 gününü geride bıraktı. 18. Gününde İpekyolu Animasyon Grubu ile İlahi Sanatçısı K. Faruk Altınkurt yeniden sahne aldılar.

Gökçay Mesirelik alanında açık havada düzenlenen çadır programı hem halkın günün stresini atarken, hemde Ramazan’ı doyasıya yaşamanın tadını veriyor. Serin bir havada geçen program halkında büyük bir beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Geleneksel Çadır programının 18. Günü ikinci kez sahne alan İpekyolu Animasyon Gurubu çocuklara yönelik yaptığı hacıvat ve karagöz tiplemesi büyükler tarafından da ilgi ile izlendi. Animasyon ekibi yine çocuklar arası yarışmalar düzenledi. Bu sefer farklı bir üslup deneyerek çocukları babaları ile birlikte yarıştırdı. Babaların ellerini dokundurmadan yedikleri karpuz yarışması vatandaşlar tarafından zevkle izlendi. Animasyon Gurubu ayrıca çocuklarla birlikte söylediği şarkılar da beğeniyle takip edildi.

İlahi Sanatçısı K. Faruk Altınkurt’da söylediği ilahi ve ezgilerle geceyi tamamladı. Geç saatlere kadar süren program eski ramazanları artık aratmaz hale geldi.

 

Bu haber 1089 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...