Pamidor Isparta’da şube açtı

30 Temmuz 2013 15:33

Bebe ve çocuk giyiminin öncü markaları arasında yer alan Pamidor 26’ncı şubesini Isparta’da açtı. Vali Oğuz’un kurdelesini kestiği işletme Subay Lojmanları karşısında Ispartalılara hizmet verecek.

Bebe ve çocuk giyiminin öncü markalarında arasında yer alan Pamidor, 26’ncı şubesini Isparta’ya açtı. Hafta sonu gerçekleştirilen açılış töreninde işletmenin kurdelesini Vali Memduh Oğuz kesti.

Pamidor Ege Bölge Müdürü İsa Doğan, Ege Bölgesi’nde 21’nci, Türkiye genelinde 26’ncı şubelerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek “0-14 yaş arası bebe ve çocuk giyim, araç gereçlerini kaliteli ve ekonomik fiyatlarla Isparta halkının hizmetine sunuyoruz” dedi.

Pamidor Isparta mağazasında 6 kişinin istihdam edileceğini kaydeden Doğan, toplamda 400 kişinin üzerinde iş istihdamının sağlandığını da sözlerine ekledi.

Mağazalar zincirine her geçen gün bir yenisinin daha eklendiğine işaret eden Doğan, zincire yeni halkalar eklemek istediklerini söyledi.

Mağazanın açılış kurdelesini kesen Vali Memduh Oğuz’da “Çocuklarımız ve torunlarımız bizim en kıymetli varlıklarımızdır. Onlara böyle kaliteli ürünler sunmakta son derece önemli. Pamidor Mağazasını Isparta’da da vatandaşlarımızla buluşturan işletmemize teşekkür ediyorum. Kendilerine, Isparta’ya ve Ispartalara hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mağazayı gezen Vali Oğuz, torunları için çeşitli ürünler beğenirken, “Buraya eşimle birlikte gelmem lazım” dedi.

 

Bu haber 2912 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...