“Isparta’mıza yüksek hizmet, belediyemize gurur verecektir”

30 Temmuz 2013 15:38

BELMAŞ İzolasyon Yalıtım ve Mikronize Tesislerinin kurulum çalışmalarında artık son aşamaya gelindi. Fabrikanın kurulumunda son aşamaya gelinmesiyle birlikte çevre tanzimi de başlıyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 30 Ağustos’ta Isparta’ya yapacağı ziyarette açılışı planlanan Yalıtım, İzolasyon ve Mikronize Tesislerinde de hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Çalışmaları an ve an takip eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, fabrika alanında çevre düzenlemesinin başlatıldığını, alanda beton, asfalt ve yol çalışmalarının yapılacağını söyledi. Fabrikanın stok ve tünel kısmının bulunduğu alandaki çatı kapatma çalışmalarının da başlayacağını duyuran Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Fabrikamızı 30 Ağustos’ta Genel Başkanımızın katılacağı bir törenle işletmeye açacağız. Böyle fabrikalar 2 yılda zor bitirilebiliyor, bizler ise fabrikayı kurulum, imalat ve özel yapımlarla 8 ayda tamamlamış olacağız” dedi.

Faaliyete geçecek olan fabrikanın yüksek kapasiteye sahip olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Fabrikamız Isparta’ya yüksek hizmet, belediyemize de gurur verecektir” şeklinde konuştu.

Üretim ve istihdamın eğitim kadar önemli olduğuna işaret eden Başkan Günaydın, Isparta’nın 11 yıldan buyana yardım ve hizmet alamadığını belirtti. Isparta Belediyesi’nin asli görevi olmamasına karşın buna rağmen bu tip yatırımları yaptıklarını ifade eden Başkan Günaydın, “Bu çalışmaları da asli görevimiz gibi üstün tutuyoruz. Isparta’mız istihdamda zayıf kaldı. Isparta’mız kurduğumuz bu fabrikalar sayesinde bir merkez olacaktır. Şimdiden Isparta halkımıza hayırlı olsun” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 571 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...