“Belediye Başkanı Günaydın’ın ucubeleri”

30 Temmuz 2013 15:44

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Gökçay girişine yaptığı Etnografya Müzesi ile Yeni Köy Garajı’nın yanı yaptığı Kapalı Pazar alanına “ucube” dedi. Özel, bunların birer numune olduğunu söyledi.

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a fena yüklendi. Günaydın’ın Gökçay girişine yaptığı Etnografya Halı ve Kilim Müzesi’yle yola ve dereye tecavüz ettiğini ve bu yapının imar, çevre kanuna uygun olmadığın savunan Özel, “Saçma sapan bir bina yapıyor ki oraya resmen ucube. Bu yapmış olduğu Etnografya Müzesi, İmar Kanuna, Çevre Kanuna, Dere Yatakları Mevzuatına uygun mu değil mi? Başkan Günaydın’ın ‘Kardeşim yaparım bu binayı, kime ne, yol benim değil mi?’ gibi ifadeleri var. İmara aykırı, ucube binayı Gökçay’ın girişine yapması uygun değil” dedi.

AĞLANACAK HALİMİZE GÜLÜYORUZ

Öte yandan Başkan Günaydın’ın Yeni Köy Garajı’nın yanına yaptığı Kapalı Pazar Alanın altında esnafın ıslandığın ileri süren Özel, “Pazar yeri yaptı üstünü örttü altında herkes ıslandı. Ağlanacak halimize gülüyoruz. Şimdi bahane bulmuş ‘Daha onun üstünü örtecektik’ demiş. Pazar yerindeki ucube, Gökçay girişindeki ucube. Bir şey demiyorum bunlar birer numune” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 591 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...