CHP İl teşkilatı Genel Merkeze giderek son durumu aktardı

1 Ağustos 2013 16:00

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Milletvekili A. Haydar Öner ile birlikte Genel Merkeze giderek Isparta’nın son siyasi durumunu içeren önemli bir dosya sunduklarını belirtti. Şenol, Belediye Başkan adayları Prof. Dr. M. Lütfi Çakmakçı’ya genel merkezin olumlu yaklaştığını bildirdi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Milletvekili Ali Haydar Öner ile birlikte geçen Salı günü Genel Merkeze giderek bir buçuk saat süren bir toplantıya katıldı. Toplantıda Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Genel Sekreter Bilhun Tamaylıgil, Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Yerel Yönetimlerden sorumlu Gökhan Günaydın, Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Isparta Sorumlu Milletvekili Mustafa Moroğlu, Sandıklardan Sorumlu Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ve Parti Meclisi üyesi Emel Yıldırım ile bir araya geldiklerini ifade eden İl Başkanı Şenol, İl ve İlçelerin durumlarını gösteren dosyaları hepsine ayrı ayrı sunduklarını açıkladı.

GENEL MERKEZ ÇAKMAKÇI’YA SICAK BAKIYOR

 Öte yandan genel Başkan Yardımcıları ve içinde bulundukları heyetin kendilerine tek tek tüm İlçelerin durumlarını sorduklarını ve hepsini ayrıntılı bir şekilde açıkladıklarını bildiren Şenol, “Merkez ilçe Belediye başkanlığı Aday Adayımız Prof. Mehmet Lütfi Çakmakçı konusunda herkes olumluydu. Diğer belirlenen İlçelerden Aksu, Yenişarbademli, Gönen, Keçiborlu Aday adayları da onaylandı. Diğer İlçelerde bayramdan sonra sürecin hızlanacağını anlattık. Gayet verimli bir toplantı oldu” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 666 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...