Eğirdir’de Kızılçubuk Mahallesi’ne beton büzler döşeniyor

5 Ağustos 2013 18:26

Eğirdir’in büyük mahallelerinden biri olan Kızılçubuk Mahallesi’nde Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü sınırı ile Taştepe’ye giden yol arasından geçen hendeğe Belediye tarafından beton büzler döşeniyor.

Sadece yol üzerinden değil, diğer yerlerden gelen yağmur ve kar sularını da taşıyan yol kenarındaki hendeğe her biri1,5 metreboyunda ve60 cmçapında olan büzler, döşenmeye başladı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, üstü açık kanal vazifesi gören hendeğe büzlerin döşenmesiyle yolun genişleyeceğini ve mahalleye ilk defa  yeni bir kaldırım kazandırılacağını belirterek, “Yeni döşediğimiz büzlerle hem yer kazanarak yolu genişletmiş olacağız, hem de Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü’nün kendi hududunda bahçe duvarı yapma işini kolaylaştırmış olacağız. Kızılçubuk Mahallesi’nin çok işlek bir bölgesi ve aynı zamanda Camiye giden yol güzergâhında yaptığımız çalışma ile Mahalleye ayrı bir güzellik gelecektir. Bu gibi iş ve işlemlerimizi istişare ile yapmaya çalışıyoruz. Mahalle Muhtarımız Ekrem Özçelik, Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürü İsa Eren ve teknik personeli ile mahalle sakinlerinin ortak görüşleri istikâmetinde büzleri döşemeye başladık. 200 metreyi geçen mesafede döşenen büzlerin aralarına bakımında kolaylık sağlamak maksadıyla ızgaralı logarlar yapılıyor” dedi.

Başkan Özmeral’in işi bizzat takibetmesinden dolayı Mahalle Muhtarı Ekrem Özçelik ve mahalle sakinleri memnuniyetlerini belirterek sevinçlerini ifade ettiler.

 

Bu haber 1535 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...