Eğirdir Belediyesi’ne Kentsel dönüşüm bilgilendirmesi

5 Ağustos 2013 18:28

Isparta İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürlüğü olarak riskli alanlar ve riskli yapılarla ilgili Eğirdir’de bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret eden Isparta İl Çevre ve Şehircilik Müdürü İlker Yavuz, Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Halil Erdemir, Mimar İjlal Kalay, Jeoloji Mühendisi Zekiye Öztürk, Eğirdir’de riskli alanlar ve riskli yapılar hususunda neler yapılabileceği konularını görüşerek, 6306 sayılı kanuna göre hareket edilmesi için yol haritası belirlenecek.

Eğirdir Belediyesi Fen İşleri’nden İnşaat Mühendisi Hülya Ertap ve Şehir Planlayıcısı Berrin Bilginer’in de bulunduğu görüşmelerde İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İl Özel İdaresi ve Belediyelerin işbirliği içerisinde olacakları açıklandı.

Sağlıklı hayatın sürdürülmesinde yol gibi alt yapıların önemli olduğu belirtilerken, itfaiyenin giremeyeceği yerler, riskli alanlar olarak değerlendiriliyor.

Başkan Özmeral, yapılan görüş alışverişinin faydalı olduğunu belirterek, İl Müdürü İlker Yavuz’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

Bu haber 634 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...