Makine Mühendisleri Odasından geçmiş olsun ziyareti

5 Ağustos 2013 18:39

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Hasan Akıllı ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret amaçlarının talihsiz kaza ile ilgili olduğunu belirterek Günaydın’a geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için geldik dediler.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın makamında gerçekleşen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. Isparta Belediyesinin Işıkkent Mahallesinde inşasına başladığı hatta bitmesine az bir süre kalan Ulusal Gökkubbe fuar alanı montajda meydana gelen hatadan dolayı yıkılmıştı. Talihsiz kazada en büyük sevinç ise hiçbir kişinin burnu kanamaması olmuş ve hemen hemen herkes Belediye Başkanı Günaydın’a geçmiş olsun temennisinde bulunmuştu.

İşte bu temennisini yönetim kurulu üyeleri ile birlikte söyleyen Makine Mühendisleri Odası Isparta Şube Başkanı Hasan Akıllı yaptığı açıklamasında, “Elim kaza ile ilgili geçmiş olsun dileklerimizi iletmeye tüm üyelerimiz adına geldi. Biz asla böyle bir vaka olmasını istemeyiz. Aslında aklı selim birinin böyle bir kazanın olmasını istemez. Ancak bazı gurupların bu kazadan dolayı bayram havası içerisine girdiğini gördük.  Biz oda ve yönetim olarak şehrimize yapılan her türlü yatırımı alkışlarız. İnşallah belediyemize ve bize Allah bir daha böyle kaza bela vermez” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yaptığı açıklamasında, “bu olayı fırsat ve ganimet bilen arkadaşlarımız çıktı. Buda beni çok üzmüştür. Sanki biz bunu isteyerek yapmışız gibi gösterdiler. Buradan siyasi rant elde etmeleri gerçekten beni çok üzmüştür. Sizlerin bana olan ziyaretiniz bize moral vermiştir. İnşaatımız kaldığı yerden devam edecektir” dedi.

Bu haber 641 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...