İstanbul Caddesi asfaltı Bayrama yetiştirilemedi

6 Ağustos 2013 17:52

Barida Hotel önünden çarşıya doğru devam eden yolda asfalt çalışması yapan ve 1 Ağustos’ta biteceği sözüyle başlanan yol 6 Ağustos olmasına rağmen halen bitirilemedi!

Isparta Belediyesinin 18 Temmuz’da 102. Cadde diye bilinen yolda başlattığı asfalt yenileme çalışması halen bitirilemedi. Yol boyunca sol şeridin asfaltını kaldıran Isparta Belediyesi bitiş tarihi olarak da 1 Ağustos’u göstermişti. Hatta yolun başına tabela asan Belediye yetkilileri “Söz verdik tutuyoruz” şeklinde reklam bile yapmıştı.

SÖZÜNÜ TUTAMADI

Ancak 6 Ağustos’a girdiğimiz şu günde yolla ilgili projesini rafa kaldırmış gibi görünüyor. Bugün itibariyle yolun kaldırılan asfaltı başka bir yerden sökülen asfaltla kapatıldı yoldaki dubalar söküldü ve yolda herhangi bir altyapı ya da üst yapı çalışması yapılmadan yol tekrar trafiğe açıldı.

TRAFİK ÇOĞU KEZ KİLİTLENDİ

Isparta’nın en işlek caddelerinden biri olan bu yolun uzun süre tek şeritle hizmet vermesi başta ambulans şoförleri olmak üzere çoğu vatandaşı mağdur etti. Bunca çekilen çilenin ardından yolun yenilenmeden kapatılması ve alt ve üst yapıya dair herhangi bir çalışmanın yapılmaması kafalarda soru işareti bıraktı!

 

Bu haber 705 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...