İşte AK Parti’nin aday profili

6 Ağustos 2013 17:54

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 2014 yerel seçimlerinde çıkaracakları Belediye Başkan Adayında olması gereken özellikleri sıraladı. Bilgiç, adaylarının sadece hizmet edecek biri değil aynı zamanda kapasiteli ve insan ilişkileri iyi biri olması gerektiğini vurguladı.

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, partisinin merakla beklenen Belediye Başkan Adayının profilini çizdi. Adaylarının öncelikle kapasiteli, etkinliğe sahip, namuslu, dürüst biri olması gerektiğinin altını çizen Bilgiç, “Sadece hizmet değil. Her şekilde barış, huzur ortamı sağlayabilecek, ortak akılı buluşturabilecek en önemlisi bu konsensüsün sağlanmasında ağabeylik yapabilecek biri olmalı” dedi.

ISPARTA 4 YIL VAKİT KAYBETTİ

Öte yandan Isparta’nın geçmiş 4 yıllık dönemde vakit kaybettiğini ifade eden Bilgiç, “Belediye başkanı olabilecek kimse şehirleşme ve kentleşme adına Isparta’yı çok daha iyi yerlere taşıyacak projeler üretmeli. Benim bakış açım budur. Merkezi yönetimle koordineli çalışabilecek ve insanları sevecek. İlişkileri de iyi götürmek gerekiyor sadece hizmet değil. İkisini birlikte becerebilecek kapasiteye sahip çok arkadaşımız var. İnsan kaynakları açısından Isparta Türkiye’nin en zengin şehirlerinden biri. Bu açıdan çok şanslıyız” şeklinde konuştu. 

Bu haber 612 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...