Vali Oğuz’dan ITSO ve BARO’ya veda ziyareti

6 Ağustos 2013 17:57

Bayramdan sonra aktif valilik görevini bırakacak olan Vali Memduh Oğuz, ITSO ve BARO’ya veda ziyaretinde bulundu.

Samimi havada geçen ziyaretlerde Vali Memduh Oğuz oda başkanlarına kendisine gösterdikleri destek ve yakın ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberlik alanında öncülük ettiklerini belirten Vali Oğuz duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi; “Çok değerli başkanlarımızın ayrım yapmadan Isparta’nın meselelerine sahip çıkmaları, çözüme yönelik katkıları son derece önemlidir. Toplumun bütün kesimlerine mesuliyet duygusu içerisinde yaklaşmaları ve onları kucaklamaları her türlü takdire layıktır.

Sanayi odamız şehrin ekonomik katma değerini yükseltme çabalarını başarıyla devam ettirirken, avukat arkadaşlarımızda şehrimizde adaletin sağlam savunucuları olarak başarılı çalışmalarını devam ettirmektedirler.

Ben bir birey olarak bundan sonra da bütün birikimimle, tecrübemle hiçbir karşılık beklemeden sizlere yardımcı olmaya hazırım” dedi.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve BARO Başkanı Av. Hakkı Gökmen Gökmenoğlu en büyük tesellilerinin Vali Oğuz’un Isparta’da yaşamaya devam etmesi olduğunu belirterek; “Biz başkanlar olarak Sayın Valimizi çok sevdik. Isparta hakkında herhangi bir konuda bilgi almamız gerektiğinde kendisinden derin bir şekilde istifade ettik. Odalarımızın sıkıntılarında, üyelerimizin sıkıntılarında hep yanımızda oldular ve çözüm noktasında hep yardımcı oldular.

Sayın Valimiz ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyduk, onur duyduk. Her türlü destekleri için, her türlü katkıları için kendisine müteşekkiriz” dediler.

Bu haber 646 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...