ITSO Başkanı Başdeğirmen’den Bayram kutlaması

6 Ağustos 2013 18:03

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ramazan Bayramı'nın bütün insanlığa mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulundu.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bütün Türk milleti ve İslam aleminin bayramını kutladı. Sevgi ve saygının sembolü bir bayramı daha karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başdeğirmen, birlik ve beraberliğin simgesi olarak Isparta’da Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ,Ticaret Borsası, ile ortaklaşa kutlama yapacaklarını bildirdi. Bayramın Birinci günü  saat 10.00’da tüm Üyeleri Barida Otel’de bayramlaşmaya beklediklerini belirten ITSO Başkanı Başdeğirmen mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Bayramlar coşku, sevinç, neşe ve huzur kaynağı olmasının yanı sıra, birey ve toplum hayatını güzelleştiren en önemli manevi zenginliklerimizdendir. Ayrıca bayramlar kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır.

Ticaret ve sanayi gücüyle, üretimiyle, ülkenin huzuru ve geleceği için çalışan, katma değer yaratan, insanımızın refahını artırmak için çabalayan Isparta  iş dünyasına bu vesileyle bir kez daha şükranlarımı sunuyor, bayramlarını kutluyorum. Bu vesileyle, tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 

Bu haber 1337 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...