Başkan Günaydın’dan Bayram mesajı

6 Ağustos 2013 18:05

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, tüm Isparta halkının bayramını kutladı.

Başkan Günaydın’ın mesajı şöyle: “Tutulan oruçlar, açılan eller ve dua eden dillerle Yüce Allah’ın rızasını kazanmaya çalıştığımız kutlu bir dönemin arkasından bir bayrama daha kavuşmuş bulunmaktayız.

Geride kalan bir aylık manevi arınmadan sonra ulaştığımız Ramazan Bayramı münasebetiyle dargınlıkların bitmesi, küslerin barışması, dostlukların pekişmesi ve hasretlerin tükenmesi hem zorunlu, hem de doğal bir neticedir.

Bayram; buluşmanın, barışmanın ve beraberliğin öğütlendiği; küslüğün, dargınlığın ve ayrı düşmenin yerildiği mukaddes bir dönemin adıdır. Büyükleri hürmetle hatırlamanın, küçükleri içtenlikle sevmenin, her yaş ve düzeyde karşılıklı muhabbet yolları inşa etmenin sırrına bayramla birlikte erişilmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz hemşehrilerimin ve Türk-İslam Âleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularla kutluyor; Vatanımızın her yöresindeki hemşehrilerime Cenab-ı Allah'tan huzur, sağlık ve mutluluk diliyor, güzel bir bayram geçirmelerini içtenlikle temenni ediyorum.

Ayrıca vatan ve millet uğruna aramızdan erkenden ayrılan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet dilerken; tüm şehit analarının, babalarının, eşlerinin ve çocuklarının da bayramlarını dualarımla birlikte tebrik ediyorum.

Bu haber 650 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...