Belediye personeli bayramlaştı

13 Ağustos 2013 15:17

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, belediye personelinin bayramını kutladı. Ramazan Bayramı dolayısıyla İtfaiye Müdürlüğü’nde düzenlenen ve itfaiye, temizlik ve zabıta personellerinin bulunduğu bayramlaşma programına katılan Başkan Günaydın, “Hepinizi seviyor, sayıyoruz. Aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte daha nice mutlu bayramlar diliyorum” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye olarak yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduğunu, personelin çalışma performansından mutlu kaldığını söyledi. Personelin performansının yüksek, niyetinin iyi olmasının güzel olduğunu aktaran Günaydın, belediyede bugüne kadar hiçbir şekilde baskı rejimi uygulamadığını, çalışanlara karşı her zaman kibar ve yumuşak davranmaya gayret gösterdiğini iletti.

Müdürlük yatırım ve çalışmaları ile personellerinden dolayı hiçbir sıkıntılı durumun şu ana kadar yaşamadığını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Aynı başarıların devamını diliyorum. Sizlerin başarıları karşısında bana sadece gurur duymak ve övünmek kalıyor” şeklinde konuştu.

Belediye personeline ‘Hizmete siyaset bulaştırmayın’ çağrısında bulunan ve bu noktada hassas davranılmasını isteyen Başkan Günaydın, Isparta Belediyesi’nin nüfusa göre en iyi hizmet eden iller arasında birinci sırada olduklarını dile getirdi.

Kendisinin daima şantiyelerde de bulunduğunu hatırlatan Günaydın, personelin de kendisinin hızlı çalışmalara eşik ettiğini ve bundan da çok mutluluk duyduğunu aktardı. Hizmetlerin içerisinde dürüstlük olduğu müddetçe daha güzel ve daha büyük yatırımların yapılabildiğine işaret eden Günaydın, “Çalışmalarına titiz, dürüst ve çalışkanlıkla devam eden siz personelime çok teşekkür ediyorum. Son 8 ay içerisinde sizlerle hizmetlerimizde mucizeler yaratalım istiyorum. Hepinizi seviyor, sayıyorum. Öncelikle aileniz ve sevdiklerinizle nice bayramlar diliyorum, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde uzun yıllar temenni ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 593 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...