Belediye 3 adet iş makinesi daha aldı

13 Ağustos 2013 15:21

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 3 adet iş makinesi daha şehre ulaştı. Altyapı ve asfaltta 2013 hedefini205 kmolarak açıklayan ve bu yönde çalışmalarını aralıksız sürdüren Isparta Belediyesi bir takım daha asfalt serici, silindir ve ekskavatör aldı.

İş makinelerinin aynısından geçen yıl da bir takım alarak şehrin tüm caddelerinde altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ikinci takımla da gece-gündüz ve hafta içi sonu, mesai mefhumu gözetmeksizin belirledikleri hedefe ulaşmak için çalışacaklarını belirtti.

Isparta Belediyesi önünde kamuoyuna tanıtılan araçlarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Yusuf Ziya Günaydın, “Geceleri de dahil olmak üzere çift koldan çalışacağız. Hazırlamış olduğumuz düşünce ve projelerimiz var ve bunlara da ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu araçlarla birlikte araç almada son hamleye de gelmiş olduk. Tüm araç, gereç ve iş makinelerimiz tam hale geldi” dedi.

Şu ana kadar Isparta’nın altyapısının yüzde 50 oranında çözüldüğünü aktaran Günaydın, afat derecesinde yağan yağışlarda bine yakın evin su basması gerektiğini ancak bu rakamın 280’de kaldığını aktararak, altyapının faydalarından bahsetti. Günaydın, şu anda yaptıkları çalışmalar sonucu normal şartlardaki su baskınlarını ortadan kaldırdıklarını da ifade ederek, yaklaşık bir milyon 50 bin liraya mal olan iş makinelerinin Isparta halkına hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Her zaman için ortaya koydukları altyapı ve dayanıklı asfalt hedefine sahip olacaklarını aktaran Günaydın, “Bu araçlarımız kendilerini 2 ayda amorti edecek. Amorti ettiği gibi bu araçlar Isparta’ya 20 yıl hizmet verecek” derken, sel ve Gökkubbe’nin çökmesiyle ilgili eleştirilere de değindi. Günaydın, “Çalışacağız, onları üzeceğiz belki ama Isparta halkı mutlu olacaktır” görüşlerinde bulundu. 

 

Bu haber 1058 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...