Başkan Turhan Çalışmaları Yerinde İnceledi

13 Ağustos 2013 15:25

Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan, Çarıksaraylar yolunun yaklaşık7 kmasfalt yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Çarıksaraylar Belediyesi ve Isparta İl Özel idaresi ile birlikte ortaklaşa yürütülen asfalt çalışmaları neticesinde Kasaba genelinde ihtiyaç olan farklı noktalarda asfalt ve yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyor.

Çarıksaraylar yolundan (Fuar Alanı) başlayacak olan çalışmalar asfalt öncesi çalışma yapan Isparta İl Özel İdare ve Çarıksaraylar Belediyesi ekipleri çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Turhan, “Alt yapı çalışması tamamlanan bölgelerde üst yapı çevre düzenleme çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda cadde ve sokaklarımızda asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz.

Kasaba genelinde ilk etapta yaklaşık10 kmasfaltlama çalışması gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda da yine Kasabamızda Çukur Mahalle ve Karataş mevkinde Kaldırım, Bordür çalışmaları devam ediyor.

Asfalt ve yol düzenleme çalışmalarımız şu günlerde garkın köprüsünde başladı. Asfaltlama çalışmalarımızı periyodik program çevresinde Kasabamızın ihtiyaç olan noktalarına yapılacak.” Dedi.

Başkan Turhan, “Sayın Milletvekilimiz, uzun zamandır hasreti çekilen etkili bir konumda milletvekilimiz olması beklentimiz karşılanmış oldu. Bu dönem Çarıksaraylar Kasabası gerçekten hak ettiği hizmeti aldı.  Kasabamıza gösterdikleri ilgi ve gerçekleşen, gerçekleşmekte olan yatırımlar konusundaki öncülük ve desteklerinden dolayısıyla, Ak Parti Isparta Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e, Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım bey’e, Yol ve Ulaşım Hizmetler Müdürü İsmail Yavuz bey’e Çarıksaraylar Kasabası adına Sonsuz Teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Bu haber 570 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...