Eğirdir Pınarpazarı’nda Yeni Çalışmalar

13 Ağustos 2013 15:28

En az 700 yıllık geçmişe sahip olan Tarihî Pınar Pazarı Panayırı’nın 2013 yılı ilk açılışı Pazar günü gerçekleşti. 13 hafta devam edecek Pınarpazarı Panayırı için Eğirdir Belediyesi, Pazarın giriş kısmında ve Cami tarafında halkın faydasında yaptığı çalışmalarla dikkat çekti.

Eğirdir’den, köylerden, çevre il ve ilçelerden gezmek, alışveriş yapmak için Pınar Pazarı’na gelenler, Belediye’nin yapmış olduğu yeni düzenlemeleri görünce memnuniyetlerini belirttiler.

Kilitli taş parke döşenen yeni yollarla pazarcılara kolaylık sağlayan yeni parsellerin ortaya çıkartılması ve pazara girişte insanların dinelebileceği, oturabileceği yerlerin ayrılması halkın takdirini kazandı.

Çalışmaları günler öncesi bizzat takibeden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Pınarpazarı Panayırı’ndaki uygulamaları ilk haftasında yerinde inceleyerek, Zabıta çalışanlarını tebrik etti.

Pınarpazarı’ndaki Belediye’nin yeni hizmetlerinden halkın memnuniyeti yanında yeni düzenleme ve uygulamalardan dolayı Pazarcı esnafı da rahata kavuştuklarını belirterek sevindiklerini ifade ettiler.

 

Bu haber 659 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...