“Bu galeri İzmir’de dahi yok”

14 Ağustos 2013 15:59

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin 30 Ağustos’ta Isparta’ya yapacağı ziyaretin programı yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Etnografya Müzesi, Katlı Otopark ve Oto Galericiler AVM başta olmak üzere birçok yerin açılışını yapacak olan Bahçeli,  tesisleri yerinde gezerek incelemelerde bulunacak. 

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 30 Ağustos Cuma günü Isparta’ya gelerek, Zafer Bayramı’nı ilimizde geçirecek. Belediye tarafından yaptırılan tesislerin açılışını da gerçekleştirecek olan Bahçeli’nin Isparta programı yavaş yavaş netleşmeye başladı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin başta Gökçay’daki Etnografya Müzesi, Batıkent Mahallesi’ndeki Katlı Otopark ve Sav Kasabası yolu üzerindeki Oto Galericiler Alışveriş Merkezi olmak üzere birkaç fabrikanın da açılışını gerçekleştireceğini ifade ederek, açılışı yapılan bazı projelerin de yerinde inceleneceğini bildirdi.

GALERİCİLER AVM’DE SONA DOĞRU

Antalya yolu üzerinde yapılan Oto Galericiler Alışveriş Merkezi’nde asfaltlama çalışmaları son aşamaya geldi. 56 mağazanın bulunduğu alanda her mağazanın önüne renkli asfalt dökülecek. Çalışmaları dün yerinde inceleyen Başkan Günaydın, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Oto Galericiler AVM’yi gezeceğini bildirdi. 30 Ağustos’taki açılıştan sonra galericilerin yeni mağazalarına taşınacağını belirten Günaydın, İzmir’de dahi bu şekilde bir galericiler sitesi bulunmadığını belirtti. Günaydın, “Birçok şehirde örneği dahi bulunmayan bu projeyi Isparta’ya kazandırmış olduk” dedi.

Bu haber 749 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...